Bu İade ve İptal Koşulları, Jo And Copper (“biz”, “bizim” veya “şirket”) olarak adlandırılan Mode Centrum 22457. Hamburg – ALMANYA adresinde faaliyet gösteren şirket olarak, müşterilerimizin (“siz” veya “müşteri”) alışveriş işlemleri sırasında dikkate alması gereken iade ve iptal prosedürlerini düzenlemektedir. Bu koşullar, Almanya’da yürürlükteki tüketici hakları yasalarına uygun olarak hazırlanmıştır.

1. İade Koşulları

1.1. Jo And Copper’den satın aldığınız ürünler için iade talebinde bulunmak istediğinizde, ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade talebinizi yapabilirsiniz. Bu süre, ürünün size veya belirlediğiniz bir alıcıya teslim edildiği tarihte başlar.

1.2. İade edilecek ürünlerin, kullanılmamış, hasarsız, orijinal ambalajında ve satılabilir durumda olması gerekmektedir. Ambalaj açılmış, kullanılmış veya hasar görmüş ürünlerin iadesi kabul edilmeyebilir.

2. İade Talebi ve Prosedürü

2.1. İade talebinde bulunmak için, iade etmek istediğiniz ürünlerle ilgili bilgileri içeren bir e-posta göndererek müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

2.2. İade talebiniz onaylandığında, size iade süreci ve talimatları hakkında bilgi vereceğiz.

2.3. İade etmek istediğiniz ürünleri, iade onayı aldığınız talimatlar doğrultusunda tarafımıza göndermelisiniz. İade kargo ücreti sizin sorumluluğunuzdadır.

3. İptal Koşulları

3.1. Jo And Copper’den verdiğiniz siparişleri iptal etmek istediğinizde, siparişinizin kargoya verilmeden önce müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek iptal talebinizi iletebilirsiniz.

3.2. Siparişiniz henüz kargoya verilmemişse, iptal talebiniz mümkün olabilir. Ancak, ürünler kargoya verildikten sonra iptal talepleri kabul edilmeyebilir.

4. İade ve İptal Sonrası İade Tutarı

4.1. İade ve iptal talepleri incelendikten sonra, iade edilecek tutar tarafınıza geri ödenecektir.

4.2. İade edilen ürünlerin orijinal satın alma bedeli iade edilecek tutarın hesaplanmasında esas alınacaktır.

4.3. İade işlemi, iade talebinin onaylandığı tarihten itibaren mümkün olan en kısa sürede gerçekleştirilecektir.

5. İade ve İptal Koşullarında Değişiklikler

5.1. Jo And Copper, bu İade ve İptal Koşullarını herhangi bir zamanda güncelleme ve değiştirme hakkını saklı tutar. Güncellenmiş koşullar web sitemizde yayınlandığı anda geçerli olacaktır.

5.2. Jo And Copper web sitesini kullanmaya devam ederek güncellenmiş İade ve İptal Koşullarını kabul etmiş olursunuz.

6. İletişim

6.1. İade ve iptal koşullarımızla ilgili herhangi bir sorunuz veya sorunuz varsa, lütfen bize iletişim sayfamızdan ulaşın.

© 2022 JoAndCopper. Tüm Hakları Saklıdır.
Add to cart