Lütfen bu sayfayı dikkatlice okuyun. Jo And Copper web sitesini kullanarak aşağıdaki kullanım şartlarına uymayı kabul etmiş olursunuz. Eğer bu şartları kabul etmiyorsanız, web sitemizi kullanmaktan çekinmelisiniz.

1. Web Sitesi Kullanımı

1.1. Jo And Copper web sitesi Mode Centrum 22457. Hamburg – ALMANYA adresindeki hizmetlerimizi sağlamak ve ürünlerimizi tanıtmak amacıyla sunulmuştur. Web sitemizi ziyaret ederek, belirtilen amacı kabul etmiş sayılırsınız.

1.2. Web sitemizi sadece yasal amaçlarla ve yasalarca izin verilen şekilde kullanabilirsiniz. Web sitemizin ticari olmayan ve kişisel kullanım dışında kullanılması kesinlikle yasaktır.

2. Sorumluluk Reddi

2.1. Jo And Copper, web sitemizde sunulan bilgilerin doğruluğu ve güncelliği konusunda makul çaba gösterir, ancak herhangi bir garanti vermez veya taahhütte bulunmaz. Web sitemizde yer alan bilgilerin kullanımından kaynaklanan herhangi bir hata veya eksiklikten sorumlu tutulamayız.

2.2. Jo And Copper, web sitemizde yer alan içeriklerdeki değişiklikleri önceden haber vermeden yapma hakkını saklı tutar.

3. Fikri Mülkiyet Hakları

3.1. Web sitemizdeki tüm içerik (metinler, görseller, logolar, videolar vb.) Jo And Copper’e aittir ve uluslararası fikri mülkiyet yasaları ile korunmaktadır. İzin alınmadan, içeriğin herhangi bir şekilde kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya kullanılması yasaktır.

3.2. Jo And Copper markası ve logosu, Jo And Copper’in ticari markalarıdır ve izinsiz kullanımı yasaktır.

4. Üçüncü Taraf Bağlantıları

4.1. Web sitemizde, üçüncü taraf web sitelerine bağlantılar (linkler) bulunabilir. Bu bağlantılar sadece bilgi amaçlıdır ve Jo And Copper bu web sitelerinin içeriğinden veya güvenliğinden sorumlu değildir.

4.2. Üçüncü taraf web sitelerini kullanırken, kendi sorumluluğunuzda hareket etmelisiniz ve onların kullanım şartlarını incelemelisiniz.

5. Değişiklikler ve Güncellemeler

5.1. Jo And Copper, bu kullanım şartlarını herhangi bir zamanda güncelleme ve değiştirme hakkını saklı tutar. Güncellenmiş kullanım şartları web sitemizde yayınlandığı anda geçerli olacaktır.

5.2. Jo And Copper web sitesini kullanmaya devam ederek güncellenmiş kullanım şartlarını kabul etmiş olursunuz.

6. İletişim

6.1. Jo And Copper ile ilgili herhangi bir soru, şikayet veya iletişim için iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

© 2022 JoAndCopper. Tüm Hakları Saklıdır.
Add to cart